Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Teamrider trip UK and Their Gear

    The Hart Beach Team, with its surfers Oliver “Thundercat” Rinder, Seb “Bammetje” den Otter, Valentino “la Bomba” Belga, Sev Clasen, Sjoerd Tummers, and Tim Conijn, embarked on a 7-day journey to the heart of Bristol. The mission? To conquer the waves where you might least expect them - inland UK!



    * links - Bradley The One, midden boven - Bradley Mossleman 2.0, een na recht - Torq Pod Mod


    Gesponsord door Hart Beach, Caipi Boys, Quiksilver, Billabong, Torq surfboards en C-Skins, was de reis van Den Haag naar The Wave, Bristol, meer dan een roadtrip.
    The Wave bood iets intrigerends anders dan het team gewend was: consistentie. Een betrouwbare branding, golf na mooie golf pure perfectie, die een contrast vormt met onze geliefde, zij het soms rommelige, Noordzee. Maar met de Scheveningse enthousiasme die het team elke dag naar Groot-Brittannië bracht, was er een nieuwe 
    verkenning van technieken en trucs, waarbij ze lieten zien waarom zij de Hart Beach Team Riders zijn.

     

    *Torq Comp Act



    Ben je nou benieuwd naar wat de Team Riders bij zich hebben op een van de beste surftrip van 2023. Hieronder is een overzicht van alles dat mee was!


    Boards
     
    Bradley Mosselman 2.0

    De Mosselman 2.0 is een board speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse golven door shaper Christian Bradley. Het idee achter het board is om veel snelheid en plezier te halen uit de kleine Nederlandse golven.De neus is lekker breed zodat je makkelijk en veel golven pakt.

    Bradley The One
    Bradley's eerste volledig high performance ontwerp. Gesurft door winnaars als Kelly, Jeremy, Wilko, Leo etc. Dit board is voortdurend geëvolueerd, maar de basisrocker is trouw gebleven. Het biedt geweldige snelheid, grip, drive in alle soorten golven en laat je ook de meest radicale manoeuvres uitvoeren.

    Torq Comp Act
    De Pod Mod is een board dat is ontworpen door Channel Islands en is omgezet in een samenwerking met Torq. De reden hiervoor is omdat het pod mods-ontwerp zeer gebruiksvriendelijk is en een brede doelgroep heeft, of je nu een beginner of een gevorderde surfer bent, is dit een perfecte keuzen!

    Torq Pod Mod
    De Pod Mod is een bord dat is ontworpen door Channel Islands en is omgezet in een samenwerking met Torq. De reden hiervoor is dat het pod mods-ontwerp zeer gebruiksvriendelijk is en een brede doelgroep heeft. Of je nu een beginnende surfer of een gevorderde surfer bent, dit board is perfect voor de papperige kleine omstandigheden!

    Leashes
     
    Creatures Pro
    Betrouwbaar, bewezen en stevig. De Creatures Pro leash houdt je board waar het hoort.

    Tailpads

    Creatures Tailpads
    Mooi, clean, and plakt perfect op je board. Met de creatures tailpads zorg je ervoor dat je alles uit je turns kan halen.

    Fins
     
    FCS 2 Mick Fannings Fins
    Samen met Mick Fanning gemaakt, zijn deze vinnen gefocused op snelheid, kracht en controle

    Future Fins Channel Island template

    Wetsuits

    C-Skins ReWired Wetsuit
    De ReWired blijft profiteren van radicale innovaties die de pasvorm, duurzaamheid en stretch verbeteren. De Enigma 3 Zip met Single Cinch-ontwerp vermindert het volume en vergroot de bewegingsvrijheid over de borst. Dit nieuwe gestroomlijnde ontwerp werkt in perfecte harmonie met ons geheel nieuwe en exclusieve Halo X-neopreen door het hele bovenlichaam - het meest futuristische neopreen dat we ooit hebben geproduceerd voor onovertroffen peddelkracht en minder vermoeidheid tijdens lange sessies

    Quiksilver Highline wetsuit
    Duik in ultieme warmte en prestaties met HIGHLITE ECO neopreen, met WARMFLIGHT ECO VELVET thermische voering. De naden zijn geseald met Triple GBS en volledig getapete naden, waardoor je droog blijft.

    Billabong wetsuit
    Gemaakt van milieubewuste materialen, met gerecycled pro-stretch neopreen, nylon, polyester en elastaan ​​aan de buitenkant. Benut de kracht van grafeen gecombineerd met stretchtextiel voor superieure warmte en warmtebehoud

    Board bag
     
    Creatures Travel Board Bag
    De Multi Tour Boardcover is ontworpen voor mega-quiver surfreizen. Dankzij de capaciteit voor vijf boards kun je veilig reizen met je hele pijlkoker.

    Wax

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.