Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Boardbag Roam

  Filters
  Filters

  Boardbags

  Always use protection!

  Reizen zit in het DNA van de surfer. Surfboards vervoeren zit helaas niet in het DNA van veel transportbedrijven. Elke surfer weet dat je surfboard fragiel is en doet er het liefst alles aan om een board veilig en ongedeerd op plaats bestemming te krijgen. Het beste wat je kunt doen om cracks, dings, delaminatie of andere nachtmerries te voorkomen, is om bescherming te gebruiken. Wij hebben een ruim assortiment aan board socks, day use boardbags, light boardbags, en travel boardbags. Bekijk hier alle voor- en nadelen van alle types boardbags in onze Surfboard Bag Guide.


  Ga je niet verder dan je lokale surfspot, dan heb je genoeg aan een boardsock of een day use boardbag. Als je je surfboard vervoert met een auto en een Soft Rack, dan raden wij aan een day use boardbag te gebruiken. Zo raakt je surfboard niet beschadigd door de banden die om je surfboard heen spannen. Gaat je surfboard een langere reis afleggen? Neem dan een travel boardbag of Travel Coffin van de merken zoals Creatures, FCS of Roam. Op deze manier blijft je surfboard optimaal beschermd door dikke padding en voorkom je tranen als je ziet dat je vliegmaatschappij er mee heeft gegooid. Als je meerdere boards in één boardbag wil vervoeren, kun je het beste een travel boardbag kiezen met wieltjes. Dit geeft toch dat extra gemak wanneer je boardbag te zwaar is om te tillen.

  Ook het inpakken van je boardbag is key! Bescherm je surfboard door kleding of handdoeken die je al meeneemt, rondom de rails, tail en nose te wikkelen. Zo heb je een goed beschermd surfboard mee op reis en bespaar je koffer ruimte. Check ook altijd even meteen op het vliegveld hoe je boards zijn aangekomen, want als je dit thuis pas doet is je vliegmaatschappij niet meer aansprakelijk.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.