Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Fins Roam

  Filters
  Filters

  Vinnen

  Zoals bijna alles in het water, heeft een surfboard ook vinnen nodig. Het antwoord op de veel gestelde vraag “welke fins heb ik nodig?” is ingewikkelder dan het klinkt. Dat komt omdat er nogal wat factoren bij komen kijken wanneer je de perfecte fins wilt vinden. Ze hebben ten eerste de functie om meer stabiliteit te geven aan je surfboard. Hiermee bedoelen we dat ze ervoor zorgen dat jouw board niet alle kanten op drijft in het water maar bestuurbaar wordt. De fins zijn het belangrijkste onderdeel van een surfboard om je turns mee te maken. Een bijproduct van vinnen in het water zijn is dat het je afremt. Wat dus betekent, hoe meer fins onder je surfboard zitten, hoe meer je wordt afgeremd.

  In de zoektocht naar de perfecte set fins is het ten eerste belangrijk om te weten welke finbox jouw surfplank heeft. Zo bestaat er FCSI, FCSII, Futures en een US box, ook wel bekend als Single Fin. Als je dit weet kan je kijken welke combinatie jij kan/wil hebben onder je surfboard? Bekijk hier de Ultieme Surf Vinnen gids waarmee wij uitleggen welke combinaties mogelijk zijn. Maar zie je nou echt door alle fins de Scheveningse Bosjes niet meer, kom dan langs bij ons in de surfshop waar wij je graag adviseren in het vinden van de juiste!

  Weet jij nu ein-de-lijk welke fins jij onder je surfboard moet zetten, gefeliciteerd! Naast de juiste set-up, begrijpen wij bij Hartbeach dat het oog ook wat wilt! Neem een kijkje in ons ruime assortiment met o.a. de merken FCS, Futures, Roam & Captain Fin. Er zal altijd wel een juiste set fins tussen zitten die jouw surfboard compleet maakt.


  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.