Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Fins FCS

  Filters
  Filters
  FCS CI Keel PG
  € 105,00

  Vinnen


  Een van de meest veelvoorkomende vragen die wij krijgen van zowel ervaren als beginnende surfers, is er een die helaas niet eenvoudig te beantwoorden is. Het gaat hier namelijk om de eeuwenoude vraag, “wat voor vinnen heb ik nodig?”.

  Hulp nodig bij het vinden van de juiste vin voor jouw surfboard? Check hier onze gids die je helpt bij het maken van een goede keuze.

  FCS I 

  FCS I (ook wel “twin tab” genoemd) is het oude systeem van FCS en is te herkennen aan de 2 identieke rechthoekige gedeelten die het board in gaan. Deze worden met 2 kleine imbus schroefjes vastgezet. Bekijk hier de FCS I opties.

  FCS II

  FCS II is het nieuwste systeem van FCS en wordt ook wel “click tab” genoemd. Een van de meest handige systemen om mee te reizen en je vinnen te verwisselen omdat je de vinnen er zonder schroefjes in kan klikken. Bekijk hier alle FCS II opties.

  Futures

  Futures is de grote tegenhanger van FCS en wordt ook wel “single tab” genoemd. Simpelweg omdat het gedeelte wat het board in gaat bij Futures een enkele, langwerpige insert is. Bekijk hier alle Futures opties.

  US Box

  Het grootste gedeelte van alle single fins heeft een US Box in de tail. Dit is een finbox die veel langer is dan de vin, zodat je de vin naar eigen wens naar voor of achter kan verplaatsen. De vin bevestig je aan de ene kant met metalen pinnetjes in de box en vervolgens gebruik je een schroef om deze in een metalen plaatje vast te schroeven. Bekijk hier alle US Box opties.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.