Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Single

  Filters
  Filters

  Single Surf Vinnen


  Een single fin box is het meest te vinden op een longboard en traditionele surfboards. Een single fin zorgt voor stabiliteit en controle van je longboard. Turns en manoeuvres maken met een single fin is wat lastiger, en daarom het meest ideaal voor rechte en lange golven.
  Een single fin box in een longboard is wat langer dan de vin, waardoor je deze naar wens meer naar voren of achteren kunt zetten. Hoe meer de vin achterin de fin box zit, hoe meer controle je over het board hebt; meer naar voren geeft een lossere feel. Ook hebben de verschillende vormen van de vinnen hier ook invloed op. We hebben single fins voor noseriders, maar ook voor performance longboards. Check hier bijvoorbeeld de single fins van FCS, Captain Fin en Roam

  Performance longboards hebben vaak een setup van een single fin met twee kleine vinnen. Dit heten quad rears, welke je hier kunt vinden.

  Verder is een single fin setup niet alleen voor longboards. De traditionele manier van surfen gebruikt vaak ook een single fin setup. Deze boards komen in allerlei modellen. Een single fin op een mid length board laat je meer door de golven glijden, zonder te hoeven pompen.

  Check hier de Ultieme Surf Vinnen Gids voor meer informatie!


  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.