Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surf Accessoires Northcore

  Filters
  Filters

  Surf Accessoires

  Vind tussen de surf accessoires alles om je surfsessie nog chiller te maken! Zo hebben wij veel verschillende soorten Surf Racks om gemakkelijk je board naar het water te vervoeren. Zo heeft Northcore racks die te monteren zijn aan je fiets of scooter. Ga je toch liever met de auto? Check dan de Soft Racks van Creatures en FCS.

  In Nederland is het water vaak koud. Behalve je goed warm houden met een wetsuit, gloves en schoentjes, is het ook belangrijk om je oren goed te beschermen. Als je namelijk veel in koud water ligt gaan je oren meer kraakbeen aanmaken om je trommelvlies te beschermen. Dit heet een surfersoor en hierbij is voorkomen beter dan genezen. Kijk voor surf oortjes, bij de surf accessoires, naar die van Surf Ears of Wavy Ocean. zo ga je helemaal beschermd het water in!

  Al is de zon niet mega sterk in Nederland is het toch verstandig om zonnebrand te smeren. Tussen onze surf accessoires hebben we verschillende merken zonnebrand van o.a. Island Tribe, Byron Bay en Naïf. Ook een is een zinc stick voor je gezicht een verstandig plan op plaatsen met een sterke zon. De zinc stick van SeventyOne beschermt optimaal en komt ook nog eens in leuke kleuren. Wil je liever zonnebrand dat natuurlijk afbreekbaar is? kijk dan naar Green Bush, die maken zonnebrand die goed is voor mens en natuur.

  Cracks en dings zijn helaas niet altijd te voorkomen. We hebben een ruim assortiment aan Ding All producten tussen onze surf accessoires die je helpen je board weer helemaal op te lappen. Kijk naar Sun Cure wanneer je op een zonnige dag weer snel het water in wilt gaan. Als je langer de tijd hebt, kies dan voor een Epoxy of Polyester repair kit. Let goed op, Epoxy repair kan je gebruiken op Epoxy EN polyester boards maar Polyester repair alleen op polyester boards. Kom je er niet uit of wil je graag meer weten over onze surf accessoires? Mail, whatsapp of bericht ons! Ook ben je altijd welkom bij ons in de surfshop.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.