Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Zonnebrand & Lotions

  Filters
  Filters

  Zonnebrand Creme

  Een onmisbare accessoire voor elke surfer is zonnebrand. Niet alleen kan de zon sterk zijn als je gaat surfen in het buitenland, maar ook Nederland heeft weleens felle zonnestralen. Wanneer je in het water ligt, ben je meer blootgesteld aan de zon. Daarom is het extra belangrijk dat je je goed insmeert met zonnebrand als je gaat surfen. Hierdoor kun je langer surfen en heb je meer plezier. Menig surfer vergeet dat maar één keer te doen. Geloof ons, een verbrand gezicht of verbrande lippen is geen plezier in zout water. Gelukkig hebben we bij Hart Beach bieden we verschillende soorten zonnebrand, van merken zoals Island Tribe, Byron Bay,Sun Bum, We Are Feel Good Inc. en Naïf. Deze merken hebben zonnebrand voor zowel volwassen surfers als groms.

  Als de zon erg sterk is, kun je ook een extra zink zonnebrand gebruiken op je gezicht. Deze kun je aanbrengen op de plekken die het snelst verbranden, zoals je wangen, voorhoofd of neus. Het merk SeventyOne heeft handige zink sticks in gave kleuren. Wil je liever zonnebrand wat natuurlijk afbreekbaar is? Dan heeft Green Bush een zonnebrand die goed is voor mens en natuur.

  Vergeet ook je lippen niet! De huid van je lippen is dunner dan de rest van je gezicht en verbrandt daarom sneller. Green Bush en Sun Bum hebben een zonnebrand speciaal voor je lippen, welke in een handige stick komen. Ook na het zonnen of surfen wil je je huid graag goed verzorgen en hydrateren. Een aftersun lotion helpt je huid hierbij, en voelt lekker koel aan.

  Zonnebrand voor de hele family. Wij hebben alle factoren en diverse merken zodat je nooit meer hoeft te verbranden.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.