Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Aipa Big Boy Sting - Fusion HD - FCS II - 4+1

    € 999,00
    Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
    017599
    Ontmoet het Ben Aipa Surfboard Big Boy Sting - Fusion HD - FCS II - 4 + 1

    Speciaal ontworpen voor surfers van 95 kg en meer, is de Big Boy Sting een favoriet model voor de grote jongens en meiden die maximale kracht willen combineren met behendigheid. Dit model is getest en bewezen door Ben Aipa zelf aan de zuidkust van Oahu. De Big Boy Sting is oorspronkelijk ontworpen door Ben in de late jaren '90 en onderging uitgebreide tests gedurende de jaren 2000.

    Na enkele kleine aanpassingen en de productie van honderden boards wordt de Big Boy Sting nu beschouwd als het meest iconische Aipa-ontwerp. Met de juiste dikte op de juiste plaatsen en taps toelopende rails, gecombineerd met een smalle neus en staart, kan de Big Boy Sting strakke en snelle bochten maken in de golf. Dit is geen opgeblazen board voor ouderen; het is eerder een precisiewapen voor hoogwaardige surfers, met extra volume alleen waar dat nodig is.
     
    De iconische zwaluwstaart zorgt voor extra controle bij krachtige secties en verminderde weerstand bij het bottom turnen. Om ervoor te zorgen dat dit board presteert in diverse omstandigheden, is het uitgerust met een 4+1 vinnen opzet. Surfers kunnen kiezen voor een quad-fin setup als ze over vlakke secties willen glijden of een 2 + 1 setup als ze extra controle nodig hebben in krachtige golven.

    Voor het eerst is de Big Boy Sting nu beschikbaar in Surftech's Fusion HD constructie. Dit lichte, duurzame epoxybouw voegt extra levendigheid toe aan een toch al energiek ontwerp.

    Specificaties:
    7’0 x 23.25” x 3.5”59.53 ltr
    7’4 x 23.63” x 3.63”66.36 ltr



    Kleur
    Heb je een vraag over dit product?

    Suggesties

    Aipa

    Kleur:
    Wit tinten
    Artikelnummer:
    017599
    Barcode:
    2013001880623
    • Gratis verzending

      Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
    • Vraag maar raak!

      Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
    • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

      *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
    • Think about it...

      Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.