Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Firewire Seaside Futures Surfboard

    € 951,95
    Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
    009792

    HEY ROB, WAT IS DE SEASIDE..?

    Gewoon de Go Fish evolueren naar iets nieuws, echt waar. De Go Fish gaat snel en voelt skatey en los aan en ik ben er dol op, en door er een paar jaar op te rijden, wilde ik meer hoge prestaties voelen - meer carves, strakkere bochten. Dus de Seaside gaat over verfijning... minder gebied in de staart, smaller wordende toppen van de zwaluw, meer kromming creëren en de neus smaller maken. Alle elementen om te rippen terwijl de Go Fish cruisey en leuk blijft.

    De Seaside is alleen quad, waarom?

    Ik besloot dat als ik een quad zou maken, ik een quad zou maken die strikt een quad is ... Ontwerp de concaves en bodemcontouren eromheen. Ik heb mijn hele concave opstelling die ik op de Moonbeam en Go Fish heb gebruikt, opnieuw ontworpen en deed het met de quad-opstelling in gedachten, zodat het allemaal samenwerkt.

    Waarom deze shape naar je home break, Seaside 

    Het benoemen van surfplanken is misschien wel het moeilijkste op aarde [lacht]. Het is gewoon het perfecte boardje als ik op mijn thuisplek, Seaside, surf.

    Waarom is de Seaside gebouwd in Helium?

    De eerste die ik voor Tahiti maakte, was LFT en ik reed erop in tubes van 2 meter. Maar bijna iedereen surft in een vorm zoals de Seaside bij strand breakes en kleine point breaks, dus we hebben het in Helium gemaakt omdat het echt licht is, zeer responsief, echt flexibel met een zachter gevoel en zeer duurzaam. Het is de beste optie voor een vorm als de kust in kleinere, zwakkere golven, denk ik.

    Dimensies:

    5'4'' x 20 5/8'' x 2 7/16'' - 29,8L

    5'5'' x 20 15/16'' x 2 1/2'' - 31,5L

    Heb je een vraag over dit product?

    Suggesties

    Firewire

    Firewire


    Firewire is van mening dat verfijningen in de vorm van hedendaagse moderne surfplanken alleen maar prestatievoordelen opleveren. Exponentiële prestatieverbeteringen vereisen de voortdurende ontwikkeling van nieuwe materialen en constructiemethoden die op hun beurt nieuwe ontwerpmogelijkheden zullen bieden.
    Kleur:
    Blauw tinten
    Artikelnummer:
    009792
    Barcode:
    2013001534892
    • Gratis verzending

      Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
    • Vraag maar raak!

      Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
    • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

      *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
    • Think about it...

      Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.