Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Fin Accessories FCS

  Filters
  Filters

  Surf Vinnen Accessoires

  Naast de fins zelfs, zijn er ook verschillende accessoires die komen kijken bij het opzetten van je fins. Deze kun je hier vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fin boxes, single fin schroefjes, fin keys en andere tools. Check bijvoorbeeld de fin boxes van Future fins, of de handige fin tool van FCS!


  Niet alle vinnen passen op dezelfde fin boxes. Voordat je vinnen koopt, is het belangrijk dat je weet welke fin boxes er op jouw board zitten. Mocht je een losse fin box nodig hebben, dan kun je deze hier vinden. De verschillende fin boxen zijn FCSI, FCSII, Futures en de US box, ook wel bekend als Single Fin. Graag weten welke fin combinaties mogelijk zijn? Bekijk dan hier de Ultieme Surf Vinnen gids. Zie je nou echt door alle fins de Scheveningse Bosjes niet meer, kom dan bij ons langs in de surfshop voor persoonlijk advies!

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.