Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surf schoenen

  Filters
  Filters

  Surf Schoenen & Surf Boots

  Surf schoenen zijn een essentieel onderdeel van de uitrusting van elke surfer. Ze beschermen je voeten tegen de koude zee, scherpe rotsen en andere obstakels. De juiste surf schoenen kunnen ook je grip verbeteren en je helpen om beter te surfen.

  Waarom zijn surf schoenen belangrijk?

  De belangrijkste reden om surfschoenen te dragen is om je voeten te beschermen tegen de koude zee. Zelfs in warme wateren kan het water snel afkoelen, vooral als je lang in het water bent.
  Ook beschermen surfschoenen je voeten tegen scherpe rotsen en andere obstakels in het water. Als je op een rotsachtige bodem surft, kunnen surfschoenen je voeten beschermen tegen verwondingen.

  Tot slot kunnen surfschoenen je grip verbeteren. De antislip zolen van surfschoenen zorgen ervoor dat je stevig op je voeten staat, zelfs op natte oppervlakken. Dit kan je helpen om beter te surfen en minder snel te vallen.

  Verschillende modellen

  Bij Hart Beach vind je verschillende modellen surf schoenen, zodat je altijd de perfecte schoenen vindt voor jouw behoefte. Zo hebben we round toe schoenen, split toe schoenen en boots.
  • Round toe schoenen zijn de meest populaire soort surf schoenen. Ze bieden goede grip en bescherming tegen scherpe schelpen en rotsen.
  • Split toe schoenen hebben een open teen. Dit maakt ze ideaal voor golven met veel zand of modder. 
  • Boots zijn de warmste soort surf schoenen. Ze zijn ideaal voor koud water.

  Surf Schoen of Boots kopen?

  Ben je op zoek naar de perfecte surf schoenen voor jouw surf sessies? Dan ben je bij Hart Beach aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment surf schoenen van de beste merken, zoals Billabong, C-Skins, Hurley, Mystic, ONeill, Quiksilver, Rip Curl, Solite Boots, Vans, Vissla en Xcel.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.