Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Herbie CF Balsa Flex - Single Fin

    € 1599,00
    Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
    016319
    De Herbie is een model van Christian Fletcher dat hij heeft ontworpen voor zijn vader Herbie. Dit Single-Fin longboard komt uit de speciale Kruzerz-serie die zich richt op traditionele old-school vormen. Dit board is een exacte replica van het favoriete board van Herbie Fletcher uit zijn verzameling. Een traditioneel, maar wendbaar en responsief board, de Herbie laat je bijna overal cruisen.

    Afmetingen: 9'1 x 24" x 3 3/16" Inhoud: 78,0 liter

    Balsa Flex is SUNOVA's originele constructie van onze legendarische oprichter en pionier van de parabolische rail - Bert Burger. Het is onze primaire constructie voor alle boards boven de 8'. Ontwikkeld en verfijnd gedurende de afgelopen 30 jaar om de meest ongelooflijke surfervaring te bieden, is deze technologie er een die je niet over het hoofd mag zien als je op zoek bent naar een longboard. Een lichtgewicht EPS-kern is gekoppeld aan een ½" parabolische balsaschiene die vervolgens tussen balsahouten huiden boven- en onderaan wordt geplaatst en een product biedt met ongeëvenaarde veerkracht en terugkeer.

    De onderkant is een 1,5 mm balsa/glasvezel sandwich die niet helemaal stijf is. Dit zachtere gebied aan de onderkant dempt de rit van het board en maakt het verbazingwekkend ongevoelig voor ruis, waardoor je een soepele rit krijgt zelfs als de omstandigheden hobbelig en gemiddeld zijn. Het dek is een 2 mm balsa/glasvezel sandwich met mini-I-balken die het glas onder het hout verbinden met het glas erboven. Dit creëert een zeer stijve, sterke sandwichstructuur die ongelooflijk bestand is tegen compressie, waardoor een sterk en responsief gevoel onder de voeten ontstaat.

    Afgewerkt met massieve balsa neus- en staartblokken voor extra weerstand tegen deuken, zien deze boards er zelfs nog beter uit dan ze presteren. Voorzien van een zelfregulerende luchtventilatieopening die gebruikmaakt van een iets permeabele Goretex-membraan die is ingekapseld in een speciale aluminium ventilatieopening die is ontworpen en ontwikkeld door TBF, zijn Balsaflex-boards functioneel en toekomstgericht. Beschikbaar in 6 lay-outtypes (Vapour Light, Team, Standaard, Kogelvrij, Super Kogelvrij, Bomvrij), is er letterlijk voor elk wat wils.

    Lengte: 9'1"

    Breedte: 24"

    Dikte: 3 3/16"

    Inhoud: 78,0 liter
    Kleur
    Maat
    Heb je een vraag over dit product?

    Suggesties

    Kleur:
    Rood tinten
    Artikelnummer:
    016319
    Barcode:
    2013001815137
    • Gratis verzending

      Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
    • Vraag maar raak!

      Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
    • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

      *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
    • Think about it...

      Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.