Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Bodyboard Creatures

  Filters
  Filters

  Bodyboard

  Ben je meer van in de golven spelen dan er op? Dan is een bodyboard wat je zoekt! Een bodyboard is een kleiner, van schuim en polyester gemaakt, board die in de golven drijft. Om goed te kunnen shredden, is de lengte bepalend. De regel is: Het bodyboard moet tot je navel komen als het op de grond staat. Hiermee kan jij goed hoge sprongen en "sicke flips" maken. Weet je niet welke maat je moet hebben? Bel, mail of whatsapp naar onze webshop. Of loop naar binnen bij de surfshop waar wij je graag adviseren en helpen!

  Kijk eens naar de bodyboards van Vision. Die komen niet alleen in veel maten, maar ook in veel verschillende kleuren. De Vision Spark bodyboard is gemaakt van XPS schuim met een “XPE-deck”. XPS is schuim met grote cellen lucht dat je een goed drijfvermogen geeft. Het is erg licht en duurzaam materiaal. Een XPE-deck is hard polyester en goed bestendig tegen een stootje. De combinatie van XPS en XPE geven een bodyboard dat goed is van beginner tot intermediate rijder. Alle bodyboards komen met een leash. De leash zit bevestigd aan de bovenkant van het bodyboard en jouw pols. Ook zijn er diverse accessoires, zoals vinnen en hand surfers van o.a. de merken Hydro en Creatures.

  Weet jij al een beetje hoe je moet shredden in de golven? Dan kan je kijken naar de Vision Fuse. Dit is gemaakt van XPS, XPE en heeft een extra mesh in de slick. De slick is de gladde onderkant van het bodyboard en door de mesh is dit extra sterk. Dat is nodig want door de double rails maak je extra snelheid en hogere sprongen. Voor de echte pro’s hebben we de Vision Ultra. Dit bodyboard heeft dezelfde opbouw als de Vision Fuse, maar heeft een stringer in de core. Dit geeft het bodyboard nog meer sterkte en kan zo goed alle klappen op het water absorberen. Het is echt een premium board!

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.