Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Bodyboard Creatures

  Filters
  Filters

  Bodyboard

  Ben je meer van ín de golven spelen dan erop? Dan is een bodyboard wat je zoekt! Een bodyboard is een kleiner board die in de golven drijft, gemaakt van schuim en polyester. Om goed te kunnen shredden, is de lengte bepalend. De regel is: Het bodyboard moet tot je navel komen als het board op de grond staat. Hiermee kan jij hoge sprongen en sicke flips maken. Weet je niet welke maat je moet hebben? Laat je dan door ons adviseren. Neem even contact met ons op of loop de winkel even binnen!

  Hart Beach heeft een groot assortiment aan bodyboards. Kijk bijvoorbeeld eens naar de bodyboards van Vision. Deze komen in verschillende maten en kleuren, dus er is voor ieder wat wils. Het Vision Spark bodyboard is gemaakt van XPS schuim met een XPE deck. Dit type schuim heeft grote luchtcellen, wat voor een goed drijfvermogen zorgt. Daarnaast is dit materiaal erg licht en duurzaam. Een XPE-deck is gemaakt van hard polyester en kan daarom goed tegen een stootje. De combinatie van XPS schuim en = een XPE deck maakt dit bodyboard goed voor elk niveau: van beginner tot intermediate.

  Weet jij al een beetje hoe je moet shredden in de golven? Dan kun je kijken naar de Vision Fuse. Dit bodyboard is gemaakt van XPS en XPE, met wat extra mesh in de slick. De slick is de gladde onderkant van het bodyboard en de mesh maakt dit extra sterk. Dat is nodig want de dubbele rails geeft je extra snelheid en hogere sprongen. Voor de echte pro’s hebben we de Vision Ultra. Dit bodyboard heeft dezelfde opbouw als de Vision Fuse, maar heeft daarbij een stringer in de core. Dit geeft het bodyboard nog meer kracht en kan hierdoor ook de impact van de golven absorberen. Dit is echt een premium board!

  Al onze bodyboards komen met een leash. Deze leash zit bevestigd aan de bovenkant van het bodyboard en jouw pols. Ook zijn er diverse accessoires, zoals vinnen van o.a. de merken Hydro en Creatures.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.