Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surfboards Aqua Inc. Arouna

  Filters
  Filters

  Surfboard kopen?
  Surfboards come in all shapes and sizes, just like us!

  Wil je graag een surfboard kopen om barrels mee te surfen, of wil je graag kleine golven makkelijk kunnen pakken? Maak jij je eerste paddles, of heb je al jaren ervaring? Hart Beach heeft surfboards voor iedereen! Naast je niveau is het belangrijk om te weten hoe de golven zijn op je lokale surfspot. Ook spelen je lengte en gewicht een rol in het kiezen van een surfboard. Check hier onze surfboard-wijzer, die jou op weg helpt naar het juiste board. 

  Wil je liever persoonlijk geadviseerd worden dan ben je altijd welkom in onze surfshop. Niet in de buurt? Dan zijn we bereikbaar via de telefoon, WhatsApp of onze live chat.

  Ben je fan van het longboard en pak je het liefst een lange lijn tot aan het strand, kijk eens naar ons assortiment met o.a. de merken Walden, Town & Country and Salty Gypsy. Jouw perfecte nose rider of performance longboard zal er zeker tussen zitten. Daarnaast is er een ruim aanbod aan mid-length surfboards van merken zoals Indio en Modern. Behalve dat ze heerlijk surfen, komen deze boards vaak ook in mooie kleuren. Ook shortboarders kunnen hun hart ophalen in ons ruime assortiment shortboards, met onder andere boards van Pyzel, Pukas, Hayden of Channel Islands.

  Beginnende surfers helpen wij graag met hun eerste surfboard. Wil jij een softtop waarmee jij je eerste golven kunt pakken? Check dan de softtops van Aqua Inc, Vision en Odysea soft tops. Maar wie denkt dat softtops alleen voor beginners is, slaat de plank mis. De merken Softdog, Catch en Softech hebben laten zien dat hun kleinere softtops perfect zijn voor de Nederlandse golven. Mocht je de stap maken naar je eerste hardtop surfboard, check dan hier onze Package Deals die jou in 1 keer helemaal ready to shred maken!

  Shortboard

  Shortboard
  Een shortboard is een board voor de ervaren surfer. Een shortboard is meestal tussen de 4'10 en 7'2 en heeft een laag volume. Door het lage volume en de scherpe rail zijn shortboards enorm beweeglijk, waardoor je er goed turns en tricks mee kunt maken. Bekijk al onze shortboards hier.

  Mid-length

  Mid lengths, ook wel fun boards zijn boards voor surfers die geen beginners zijn, maar ook nog geen pro’s. Deze board zijn meestal tussen 6’2 en 8’1 foot en hebben een hoog volume. Deze boards zijn perfect als eerste hard board, als je net van een soft top af komt. Check alle mid-length boards hier. Op zoek naar een package deal, met alles erop en eraan. Bekijk al onze mid-lenght surfboards hier.

  Longboard

  Grof gezegd kent de longboard twee verschillende variant types, het performance longboard en de nose rider. Het performance board is een longboard wat makkelijk te draaien en sturen is. Dit board krijgt in de golf meer snelheid waardoor manoeuvreren in de golf een piece of cake is. Nose riding is een klassieke stijl van surfen. Dit board heeft meer foam door het gehele board heen en is makkelijker te surfen in zelfs de kleinste golven.
  Bekijk al onze longboards hier

  Softboard

  Een softtop surfboard wordt voornamelijk gebruikt tijdens surflessen en door mensen die beginnen met surfen. Deze boards hebben een hoog drijfvermogen en zijn daarom makkelijk te surfen, zo haalt iedereen plezier uit het surfen ongeacht het niveau. Het materiaal is zachter waardoor het vallen op je board ook een stuk minder pijn doet. Een softtop is zeer aan te raden als je wilt beginnen met surfen. Maar vergis je niet! Hart Beach heeft ook softtop boards voor pro surfers! Bekijk al onze soft boards hier.

  Voor deskundig advies, of gewoon een ongezouten mening dan kun je altijd een vraag stellen via de website of langskomen in één van onze shops!


  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.