Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Helm

  Filters
  Filters

  Surf Helm

  Better safe than sorry!

  Tijdens het surfen is veiligheid van jezelf en anderen erg belangrijk. Vooral surfers die met een hard surfboard surfen, zoals polyester of epoxy, lopen meer risico. Daarnaast weet menig surfer dat ook vinnen hard aan kunnen komen. Om je meest kwetsbare lichaamsdeel te beschermen, kun je gebruik maken van een surfhelm. Zeker wanneer het druk is in het water, of wanneer de omstandigheden wat uitdagender zijn, is het handig om een surfhelm te dragen. Naast vinnen of een hard surfboard, kan een holle golf ook behoorlijk wat impact hebben op je hoofd als je niet op tijd duck dived of onder een golf duikt. Een surfhelm biedt daarom bescherming en geeft een veilig gevoel tijdens surfen.
  Ook ouders hebben een veiliger gevoel als hun surfende kind een surfhelm draagt. Door de felle kleur zijn de kids ook makkelijker te spotten in het water.

  Bij Hart Beach verkopen we surfhelmen van het merk Gath. Gath is een merk uit Australië, wat bekend staat als surf paradise. Gath is gespecialiseerd in het produceren van watersport helmen, welke onder de beste op de markt zijn.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.