Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surf Racks

  Filters
  Filters

  Surfboard Racks

  Om je surfboard efficiënt en veilig te vervoeren, zijn er verschillende surfracks beschikbaar. Of je nu met de auto, fiets of scooter de beste surfspots afstruint, bij Hart Beach hebben we het geschikte surf rack!

  Ga je met de auto? Dan kun je makkelijk je board(s) bovenop je dak vervoeren. Check hiervoor de soft racks van Northcore, FCS, XM, of Creatures. Zit je board in een surftas, dan kun je ook voor de spanbanden van FCS gaan. Wanneer je je board(s) op je autodak vervoert, zorg er dan voor dat je deze goed vastzet, anders kunnen deze gaan schuiven. Het laatste wat je wil is dat je board een eigen leven krijgt.


  Ga je liever met de fiets naar je local break? Dan hebben we verschillende surf racks voor op je fiets! Hart Beach heeft surf racks voor short boards, longboards, en sup’s. Daarnaast hebben we ook een surf rack voor je scooter! Check de surf racks van MovedByBikes hier. Ook Northcore heeft een shortboard surfrekje voor je fiets of scooter.

  Struikel jij thuis liever niet over je boards? Hang ze dan aan de muur. Northcore heeft surfboard racks voor aan de muur voor één, twee of wel vier boards. Check alles van Northcore hier.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.