Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surf Tas

  Filters
  Filters

  Surf Tassen

  We kennen allemaal het concept van de rugzak. Wat maakt een surf rugzak nu zo speciaal? Het voordeel van surftas is dat deze waterproof is. Dit is super handig als je geen tijd hebt om je wetsuit goed te laten drogen en deze nat mee naar huis moet nemen. Doordat een surftas waterproof is, kun je je natte wetsuit makkelijk meenemen, zonder dat je een spoor van zout water en zand achterlaat.

  Andersom kan het ook. Je kunt een surf rugtas ook gebruiken om je spullen in de tas droog en schoon te houden. Dit komt goed uit wanneer je je wetsuit nog even aanhoudt onderweg naar huis, en je tas op je rug meeneemt. Of je kunt een surftas gewoon gebruiken als waterproof rugzak.Ook handig wanneer je gaat suppen, kanoën of een boottochtje gaat maken. Super handig op regenachtige dagen. In alle weersomstandigheden blijven je spullen goed droog.

  De surftassen van Quicksilver hebben een inhoud van 20 liter, meer dan genoeg voor je wetsuit en surf accessoires. Daarnaast hebben deze surf rugzakken ook een klein voorvakje voor essentials, en een zijvakje voor je waterflesje. Stay hydrated! Check deze tassen hier.

  Ook hebben we een handige wetsuit tas én omkleedmatje in één: de Northcore C Mat. Niet alleen is dit een super handige surftas om je wetsuit in te vervoeren, maar deze tas transformeert ook in een handig matje om op te staan terwijl je je omkleedt. Ideaal om je voetjes en de ruimte waarin jij je omkleedt schoon te houden, maar ook wanneer de ondergrond te koud is om lang op te staan.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.