Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surf Accessoires

  Filters
  Filters
  Devoted Key Box
  € 44,00

  Zonnebrand

  Zonnebrand is een heel belangrijke accessoire voor elke surfer. Of je nou in een koud land met weinig zon surft of in de tropen kan surfen, je moet je lichaam goed beschermen voor de kracht van de zon. Verbranden door de zon is hierbij nog de kleinste schade die je kan hebben. daarom is het heel belangrijk je altijd goed te beschermen tegen de zon.

  Wij hebben speciale zonnebrand voor mensen die sporten in het water en op land en die speciale bescherming hebben tegen veel sweet. Zo blijft de zonnebrand altijd goed zitten, ook als je lekker bezig bent. Wij hebben verschillende diktes zonnebrand van SPF 5-50+. Wij hebben lotions, creme, clear gel en oil versies. Voor de bronzers hebben wij ook tanning oil met SPF bescherming.

  Wij hebben altijd zonnebrand op voorraad van de top merken Australian Gold, Island Tribe, 71-Percent en Byron Bay. Voor de speciale berscherming van het gezicht en lippen hebben wij sticks in diverse kleuren.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.